Documenten

Jaarverslag 2023

Onderstaand kunt u het jaarverslag over 2023 vinden.

jaarverslag 2023

Verantwoording ontvangsten en uitgaven 2023

In het kader van de financiële verantwoording verduidelijken wij in onderstaand bestand de inkomsten de uitgave van die inkomsten.

Jaroverzicht2023

Jaarverslag 2022

Onderstaand kunt u het jaarverslag over 2022 vinden.

Jaarverslag 2022

Verantwoording ontvangst en uitgaven 2022

In het kader van de financiële verantwoording verduidelijken wij in onderstaand bestand de inkomsten ontvangen van de Gemeente Waadhoeke en de uitgave van die inkomsten.

balans 2022

Verantwoording ontvangst en uitgaven

In het kader van de financiële verantwoording verduidelijken wij in onderstaand bestand de inkomsten ontvangen van de Gemeente Waadhoeke en de uitgave van die inkomsten.

Verantwoording Gemeente 2021

NL Doet – schoonmaken kerk

In het kader van de actie “NL Doet” hebben bewoners en leden van de Wijkraad samen geholpen de kerk aan de professor Holwerdastraat op te knappen. Via onderstaande link kunt u een sfeerimpressie downloaden.

NL Doet 12 maart 2016 web

Buren helpen samen de kerk aan de Professor Holwerda straat en omliggend groen op te knappen. – Foto’s Henk de Vries

Presentatie Wijk-visie

Tijdens een goed bezochte presentatieavond is de wijkvisie van de Professorenwijk gepresenteerd. Wethouder Joop Bekkema nam het eerste exemplaar in ontvangst. Via de link hier onder kunt u ons persbericht downloaden.

Persbericht Presentatieavond

Op een goed bezochte presentatieavond neemt Wethouder Bekkema het eerste exemplaar van de wijkvisie in ontvangst – Foto’s Henk de Vries

Wijkvisie Professorenwijk

Door op het plaatje te klikken kunt u de Wijkvisie van de Professorenwijk downloaden als PDF zodat u hem op uw computer of tablet kunt lezen. Mocht dit onverhoopt niet werken dan kunt u de alternatieve download link gebruiken.

Wijkvisie Professorenwijk-1

Alternatieve download link