Jeu de Boules veld geopend!

Zaterdag 7 mei 2022 is het Jeu des Boules veld geopend! Na een openingsspeech van de voorzitter van de wijkraad, Heleen de Vries, wierp wethouder Boukje Tol de eerste bal. Veel spelers van de vaste ploeg maar ook buurtbewoners die voor het eerst kennis maakten met het spel speelden een aantal potjes.
Het is een prachtige baan geworden, de komende tijd komen er ook nog een aantal bankjes bij en groeit het gras rond het veld weer aan. We zijn blij en trots op deze mooi toevoeging die van uit de wijk zelf is ontwikkeld door en voor buurtbewoners. Naast de vele vrijwilligers willen we deĀ  sponsoren en andere betrokken partijen bedanken!
De baan wordt sinds de opening volop gebruikt door bewoners van de buurt maar ook door bewoners van Franeker en de wijdere omgeving.